سقف ایرانیت سیمانی

سقف ایرانیت سیمانی

سقف ایرانیت سیمانی


اجرا سقف ایرانیت سیمانی

سقف سیمانی یا ایرانیت سیمانی ، از سیمان، الیاف پنبه نسوز و آب ساخته می‌شوند . این نوع سقف به دلیل مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت، در بسیاری از ساخت و سازها مورد استفاده قرار می‌گیرد .

یکی از مزایای اصلی سقف ایرانیت سیمانی، هزینه پایین آن است . در مقایسه با سقف‌های دیگر مانند سقف فلزی یا شیشه‌ای، سقف ایرانیت سیمانی هزینه کمتری را به همراه دارد . این امر برای ساختمان‌هایی با بودجه محدود بسیار مهم است.

با توجه به استفاده از مواد مقاوم، سقف ایرانیت سیمانی خاصیت ضد آتش دارد . این ویژگی می‌تواند در جلوگیری از گسترش حریق و افزایش ایمنی ساختمان بسیار حیاتی باشد . در صورت وقوع حریق، سقف سیمانی کمتر از سقف‌های دیگر آتش می‌گیرد، که این نکته بسیار حائز اهمیت است .

نصب ایرانیت سقف

برای نصب ایرانیت بر روی سقف، ابتدا نیاز است که زیر ساخت مناسبی ایجاد شود که می‌توان از زیر ساخت‌های چوبی یا فلزی استفاده کرد. این زیرساخت باید مقاوم در برابر باد شدید و باران باشد تا ساختار سقف دارای استحکام لازم باشد.

سپس در مرحله بعدی، پوشش اولیه سقف باید انجام شود. در این مرحله، ورق‌های ایرانیت به صورت متناوب و با همپوشانی مناسب بر روی زیرساخت قرار داده می‌شوند تا سقف پوشش دهنده‌ای مقاوم ایجاد شود.

و در نهایت، مرحله آخر نصب پوشش نهایی سقف است. این پوشش نهایی می‌تواند به صورت ورق‌های ایرانیت باشد که به صورت اورلپ (یا اتصال همزمان بالایی و پایینی ورق‌ها) بر روی سقف نصب می‌شوند.

یکی از عوامل مهم برای موفقیت در نصب ایرانیت، بهبود کارایی و افزایش استحکام ساختار، همپوشانی مناسب بین ورق‌هاست که این همپوشانی می‌تواند به دلیل شکل ورق‌ها مانند سینوسی یا ذوزنقه‌ای بودن آنها، تاثیرگذار باشد.

شما می‌توانید توجه به این نکات و اطمینان از استفاده از مواد باکیفیت و اجرای صحیح کار توسط تیم ماهر و متخصص این کار را مطمئن تر میکند.

مزایای پوشش سقف ایرانیت سیمانی

شامل:
ارزان ترین گزینه‌ها برای پوشش سقف محسوب می‌شوند، که مزایای مالی قابل توجهی دارند.

مقاومت آتشی بسیار خوبی دارند که ایمنی بیشتری برای ساختمان فراهم می‌کند.

سادگی در نصب آن‌ها روی سطح سقف قبلی، که زمان و هزینه نصب را کاهش می‌دهد.

ایرانیت سیمانی جایگزینی بهتر برای ایزوگام و قیرگونی است، زیرا عمر طولانی تر و کارایی بالاتری دارد.

با استفاده از این پوشش، سقف‌های محلی را بهبود بخشیده و از عوامل آب و هوایی مختلف حفاظت می‌کند.

انواع ورق ایرانیت سیمانی

✔️ ورق ایرانیت موجدار:
– پوشش های شیبدار ایرانیتی موجدار عموما دارای رنگ‌های مختلف هستند یا قابلیت رنگ‌آمیزی روی سقف را دارند.
– این نوع ایرانیت سیمانی موجدار برای سقف‌های ویلایی و حیاط‌ها استفاده می‌شود.
ورق‌های ایرانیت موجدار معمولا با قیمت مقرون به صرفه‌تری عرضه می‌شوند و فاقد آزبست هستند.

✔️ ورق ایرانیت ساده (صاف):
– این نوع ورق ایرانیت سیمانی به صورت صاف برای دیوارپوش‌ها بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد تا پوشش سقف.
– ابعاد این ورق‌ها 2 در 1 متر است و در ضخامت‌های مختلف از 4 تا 10 میلیمتر تولید می‌شوند.

تعویض سقف ایرانیت سیمانی قدیمی

تعویض سقف ایرانیت سیمانی قدیمی حاوی آزبست خود بهترین انتخاب ممکن می‌باشد!

۱. هر چه از عمر سقف بیشتر بگذرد، خطرات بهداشتی و ایمنی بیشتری خواهد داشت. تعویض سقف با ورق های مدرن و غیرآزبست می‌تواند به حفظ سلامتی شما کمک کند.

۲. وجود آزبست در سقف می‌تواند باعث دشواری در فروش خانه شما شود، زیرا بسیاری از خریداران به دنبال خانه‌هایی هستند که آزبست نداشته باشند.

۳. بیمه کردن خانه‌های دارای سقف حاوی آزبست بیشترین شرکت‌های بیمه را نیز ممکن است بلاک کند یا هزینه بیمه را افزایش دهد. با تعویض سقف، ممکن است هزینه بیمه‌های شما کاهش یابد.

۴. نهایتاً، تعویض سقف می‌تواند ارزش خانه شما را افزایش دهد. سقفی تازه و مدرن نه تنها جذابیت ظاهری خانه را بالا می‌برد بلکه نشانه‌ای از نگرانی شما از نگهداری خوب خانه است، که می‌تواند به افزایش ارزش خانه کمک کند.

پس، با توجه به این مزایا، تعویض سقف ایرانیت سیمانی قدیمی حاوی آزبست خود را به عنوان یک سرمایه‌گذاری در سلامتی، ارزش خانه، و آینده خود در نظر بگیرید.

کاربرد انواع ایرانیت

1. ایرانیت پنکوسیم (سیمانی):
– استفاده متداول از این نوع ایرانیت در ساخت سقف‌های سوله، شیروانی و انباری است که این مواد به دلیل مقاومت بالا در برابر آب، آتش، و ضربه مناسب برای محیط‌های صنعتی و تجاری هستند.

2. ایرانیت فایبرگلاس (پلاستیکی):
– فایبرگلاس به عنوان یک جایگزین سبک و مقاوم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع ایرانیت برای ساخت سقف پاسیو و نورگیرها، گلخانه‌ها، پارکینگ‌ها، آلاچیق‌ها، پوشش سقف سرویس‌های بهداشتی و دیوارهای مرغداری، محل آبخوری دام، ناودانی، انبار و فضاهای کوچک استفاده می‌شود.

3. ایرانیت فلزی (ورق گالوانیزه):
– این نوع ایرانیت استفاده‌های گسترده‌ای دارد از جمله ساخت لوله‌های بخاری، سقف و بدنه سالن‌ها و سوله‌ها، سقف‌های شیروانی منازل، کانال‌های کولر، سینی و نردبان کابل. فلزات گالوانیزه با توجه به ویژگی‌های ضدزنگ و مقاومت به خوردگی مناسب برای محیط‌هایی با شرایط آب و هوایی مختلف هستند.

از تمام این انواع ایرانیت‌ها برای انواع ساختمان‌ها و سازه‌های صنعتی و مسکونی بهره برد، هر کدام با ویژگی‌ها و مزایای خاص خود.

اطلاعات پایانی

هزینه اجرا و نصب سقف ایرانیت تحت تأثیر عوامل متعددی قرار می‌گیرد.
نوع ایرانیت: نوع ایرانیت (سیمانی یا پلاستیکی) بر هزینه اجرا تأثیر دارد. هزینه اجرای سقف با ایرانیت سیمانی ممکن است متفاوت از هزینه با ایرانیت پلاستیکی باشد.

نوسانات بازار و تغییر نرخ ارز: وجود مواد اولیه وارداتی در برخی محصولات ایرانیت، بازار و نرخ ارز می‌تواند به افزایش هزینه‌ها و در نتیجه افزایش قیمت اجرای سقف ایرانیت منجر شود.

برند و کیفیت ورق‌های ایرانیت: برند و کیفیت مواد ایرانیت نیز می‌تواند بر هزینه اجرای سقف تأثیرگذار باشد. مواد با کیفیت و برندهای معتبر ممکن است هزینه بیشتری داشته باشند.

متراژ: متراژ سقف به عنوان یک عامل مهم، تأثیرگذار بر هزینه نصب ایرانیت است. هزینه با افزایش متراژ ساختمان نیز افزایش خواهد یافت.

اجرت نصب: هزینه‌ی نصب توسط کارگران و تیم‌های نصب نیز بر هزینه اجرای سقف ایرانیت تأثیر گذار است، زیرا این هزینه به هزینه کل اضافه می‌شود.

بنابراین، برای انجام اجرا و نصب سقف ایرانیت، مهم است تمامی عوامل موثر بر هزینه را در نظر گرفته و تحلیل کنید تا بتوانید برآورد دقیقی از هزینه‌ها داشته باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *